خاصيت هاي ميوه به براي سلامت پوست، لاغري سريع و معده

به يك ميوه محسوب مي شود و به سيب طلايي مشهور است و براي درمان بسياري از مشكلات كاربرد دارد.
ميوه به براي درمان افسردگي، زخم معده و بيماري هاي قلبي بسيار مفيد است. از گذشته تا كنون از ميوه به براي درمان امراض ذكر شده استفاده مي شده است.
به مانند ساير ميوه هاي ديگر غني از مواد مغذي مانند ويتامين آ ، ويتامين ب ، ويتامين ث ، فيبر و مواد معدني شامل: پتاسيم ، مس ، سلنيوم، روي ، فسفر ، كلسيم، آهن و منيزيم است.
ميوه به از اوايل شهريور ماه به بازار عرضه مي شود. براي خريد بايد دقت كنيد كه رنگ روشن طلايي را انتخاب كنيد. از خريد به هاي كبود يا ريز خودداري كنيد زيرا طعم و عطر ندارند.
جدول ارزش تغذيه اي ميوه به*ارزش غذايي براساس ۱۰۰ گرم از ماده مورد نظر است. (per 100 g. Total-ORAC- 1819 µmol TE/100 g)   *اطلاعات زير با وب سايت پايگاه اطلاعاتي كتابخانه ملي كشاورزي آمريكا (USDA) بروز هستند.موارد ضروري و اساسي ميوه به ارزش غذايي به درصد مصرف مجاز روزانهانرژي ۵۷ كيلوكالري ۳ %كربوهيدرات ۱۳.۸۱ گرم ۱۱ %پروتئين ۰.۴۰ گرم ۱ %چربي كل ۰.۱۰ گرم ۰.۵ %كلسترول ۰ ميلي گرم ۰ %فيبر خوراكي ۱.۹ گرم ۴ %ويتامين هانياسين ۰.۲۰۰ ميلي گرم ۱ %پيريدوكسين ۰.۰۴۰ ميلي گرم ۳ %ريبوفلاوين ۰.۰۳۰ ميلي گرم ۲ %تيامين ۰.۰۲۰ ميلي گرم ۲%ويتامين (C) سي ۱۵ ميلي گرم ۲۵ %ويتامين (A) آ ۴۰ يكاي بين‌المللي ۱ %ويتامين (E) ايي ۰.۱۲ ميلي گرم ۱ %ويتامين (K) كا ۴.۵ميكرو گرم ۴%الكتروليتسديم ۱ ميلي گرم ۰.۲%پتاسيم ۱۱۹ ميلي گرم ۲.۵ %مواد معدنيكلسيم ۱۱ ميلي گرم ۱ %مس ۰.۱۳۰ ميلي گرم ۱۴ %آهن ۰.۷۰ ميلي گرم ۹ %منيزيم ۸ ميلي گرم ۲ %فسفر ۱۱ ميلي گرم ۲ %روي ۰.۰۴ ميلي گرم ۱ %خواص ضدالتهابي به:به سرشار از ويتامين سي مي باشد. شما مي توانيد ۲۵ درصد ويتامين سي روزانه مورد نظر خود را از طريق خوردن به تامين كنيد. ويتامين سي موجود در به مي توانيد منجر به افزايش ايمني بدن شود و همچنين بيماري هاي التهابي را درمان كند.
به داراي خواص ضد آلرژي مي باشد. از عصاره و دانه اين ميوه براي درمان درماتيت و سيستيت استفاده مي شود.
به چه خواصي براي لاغري و كاهش وزن دارد؟به ميوه كم كالري محسوب مي شود و سرشار از فيبر غذايي است. ۱۰۰ گرم از به حاوي حدود ۵۷ كالري است. داراي چربي اشباع شده ، سديم و كلسترول به ميزان كم مي باشد كه اين ويژگي ها باعث شده است تا گزينه مناسبي براي كاهش وزن باشد.
خواص معجزه گر به در درمان زخم معده:فنول هاي موجود در بسياري از غذاها باعث ايجاد زخم معده مي شود. آب به براي افراد مبتلا به زخم معده بسيار مفيد است. باعث آرام كردن دستگاه گوارش مي شود.
درمان بيماري هاي معده و همروئيد با خواص به:به داراي درمان موثر براي بيماري ها و ناراحتي هاي صبح گاهي است. شما مي توانيد به را با عسل مخلوط كرده و براي درمان كوليت، اسهال، يبوست و عفونت هاي روده استفاده كنيد.
خواص آنتي اكسيداني ميوه به:به به دليل وجود تركيبات پلي فنوليك، خواص آنتي اكسيداني شگفت انگيزي دارد. آنتي اكسيدان هاي موجود در به با راديكال هاي آزاد بدن مبارزه كرده و روند پيري را كاهش مي دهد.
همچنين به از بيماري هاي قلبي عروقي و سكته مغزي جلوگيري مي كند.
درمان تهوع و استفراغ خواص به:به پخته شده براي از بين بردن تهوع و استفراغ مفيد است و مي تواند باعث حذف سموم و مايعاتي كه بدن مي سازد شود.
خواص ضدويروسي ميوه به:به سرشار از خواص ضدويروسي مي باشد. فنول هاي موجود در ميوه به با فعاليت هاي ضدويروسي قوي و خواص آنتي اكسيداني كه دارد در برابر سرماخوردگي ها و ساير بيماري هاي ويروسي از بدن انسان محافظت مي كند.
كاهش فشار خون با خواص به:به غني از پتاسيم است و كمك مي كند تا فشار خون بالا متعادل شود.
كاهش ميزان و سطح كلسترول با خواص به:اگر به را به صورت منظم مصرف كنيد كمك مي كند تا ال دي ال يا كلسترول بد در خون كاهش پيدا كند و قلب در سلامت باشد.
خواص ضد سرطاني به:به داراي آنتي اكسيدان هاي فراوان مي باشد و با بيماري سرطان مبارزه مي كند. به همچنين داراي تانين مي باشد كه تانين ها در برابر سرطان مقاومت كرده و مواد شيميايي و سمومي كه باعث ايجاد سرطان روده مي شود مبارزه مي كند.
خواص به در درمان استرس:آنتي اكسيدان هاي موجود در به به كاهش استرس و داشتن ذهن آرام انسان كمك مي كند.
درمان بيماري هاي كبدي و چشم با خواص به:كساني كه بيماري هاي كبدي و يا چشم دارند به مصرف كنند. در كشور چين دانه هاي به خيس شده را آب پز كرده و در ژله استفاده مي كنند. اين كار باعث مي شود تا مشكلات گلو و مشكلات مربوط به چشم تسكين پيدا كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.